Krijg uw boom

Krijg uw boom

Volg mij, want zelfs uw klik helpt

Geen sociale netwerken?

Om vervolgens mijn nieuwsbrief.

Je bent al zover gekomen. Laten we nu samen de volgende stap zetten en een boom planten voor je geliefde en daarmee het Footpath Of Life, boom voor boom en meter voor meter realiseren.

 

 

Wat moet je eerst doen?

In elk geval moet je vastbesloten zijn om voor jezelf, samen met vrienden of als groep van nabestaanden een herinneringsboom te willen planten.

Deze oproep richt zich ook tot gemeenten die wellicht voor leden die plotseling zijn overleden een boom willen planten op een openbare plek zodat later mensen, op weg naar hun eigen doel, op een bank kunnen gaan zitten.

Help mee en schep bijzondere plekken!

Zet de eerste stap en motiveer overal mensen + mij

Kijk op de website naar stations en in welke landen ik onderweg ben. Aan de hand van de volgorde kun je op Google Maps een globaal idee vormen van de route.

Wanneer je ziet dat ik je woonplaats tot op ongeveer 100 kilometer zal naderen, nodig me dan uit door middel van het contactformulier. Zodra je uitnodiging bevestigd is zal ik je woonplaats in de route in de route van het betreffende land plannen.

Dat is belangrijk, om zo ook anderen te motiveren.

 

Hoe lang het ook nog gaat duren, laat ons samen plannen

Ook al duurt het nog anderhalf jaar voordat ik beginnen kan en ook al staat je land eerst op plek 15, vraag ik je me nu al uit te nodigen. Dat kun je natuurlijk te allen tijde annuleren. Daardoor kan ik beter plannen en weet ik welke route ik nemen moet.

Ook wanneer je land niet op de route vermeld staat, nodig me toch uit. Ik heb nog anderhalf jaar de tijd om de route aan te passen, zoals ik dat sowieso onderweg de hele tijd zal doen.

Vergeet niet me je adres en telefoonnummer te sturen – dat blijft geheim en wordt aanvankelijk niet gebruikt of verder doorgegeven. Geen angst, ik zal je pas opbellen wanneer ik bij je in de buurt ben. Je kunt me ook direct schrijven op het volgende adres:

invitation@footpath-of-life.com

 

 

 
 
 

CONTACT

Geleitsstr. 66A

63067 Offenbach

Germany

Tel: +4917670428613

PROFIL

Wie of wat ben ik?

wijden Zeker gek genoeg mijn leven een taak die zo veel belangrijker geworden voor mij dan mijn appartement, mijn scooter en mijn tuin. Het is mijn levenswerk, want een zelfmoord ons allemaal doden in een of andere manier manier